MKB

Interieurs als totale sfeerbeleving, meubels als individuele hoogstandjes van design – maar ook praktisch in gebruik, eigenlijk maken we alles wat met uw zakelijk interieur te maken heeft. Van exclusieve vergadertafel, mooie inloopkast of grote boekenkast tot wachtkamer en ontvangstbalie.

Daarbij vatten wij onze werkzaamheden breed op. Interieurbouw eindigt niet in onze werkplaats, integendeel wij kunnen zorg dragen voor het totaalconcept; van de reclame, de verdere inrichting, de coördinatie, de montage tot het installatiewerk en de eventuele bouwkundige aanpassingen.

De portfolio geeft een indruk van onze projecten. Wij vertellen u echter graag vrijblijvend meer over onze mogelijkheden.

Interieur

Als ondernemer weet u als geen ander dat u zich moet onderscheiden. Uw interieur kan hierbij een belangrijke rol spelen. Bij Lemmens Interieurs bent u hiervoor dan ook op het juiste adres. Aan de hand van uw wensen ontwerpen en bouwen wij uw interieur. Van design tot klassiek.

Door onze expertise bent u verzekerd van een goede combinatie van uitstraling en functionaliteit. Uw interieur is dan ook altijd praktisch en origineel. Wij gebruiken hierbij alleen de beste materialen, zonder daarbij uw budget uit het oog te verliezen. Hierdoor kunnen wij diverse tandheelkundige centra, zorginstellingen, gerenommeerde winkels, horecazaken en MKB-bedrijven tot onze klantenkring rekenen.

Buffetkast, restaurantinterieur, MKB, staal, hout

Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Bekijk onze portfolio voor meer mogelijkheden en inspirerende ideeen voor uw ruimte!

Onze partners