Dental

Ons specialisme. Uw praktijk moet er natuurlijk perfect uit zien, duurzaam zijn, goed te onderhouden, maar bovenal praktisch ingericht zijn!

Precies zoals u het wil!

Een balie, wachtruimte, behandelkamermeubel, of een compleet interieur, wij ontwikkelen en vervaardigen uw interieur in eigen werkplaats.

Zorg

In de zorg staat gebruiksgemak en hygiëne voorop, maar ook dan kan een interieur er stijlvol uitzien. Een praktijk waarin u efficient kunt werken en waar u en wij trots op kunnen zijn.

Praktisch en hygiënisch

Of u nu een aanpassing wil aan uw huidige interieur, een praktijkruimte wilt renoveren, of juist een nieuw pand laten bouwen voor uw praktijk, bij ons bent u aan het juiste adres.

MKB

Interieurs als totale sfeerbeleving, meubels als individuele hoogstandjes van design - maar ook praktisch in gebruik, eigenlijk maken we alles wat met uw zakelijk interieur te maken heeft.

Standaard en toch naar wens!

Van exclusieve vergadertafel, mooie inloopkast of grote boekenkast tot wachtkamer en ontvangstbalie. Wij realiseren alles in eigenwerkplaats en zorgen dat uw interieur perfect is.

Particulier

Een interieur dat naadloos aansluit bij de stijl van uw woning. Of wellicht omdat u voor een bepaalde ruimte geen passende kast kunt vinden Wij denken graag met u mee en realiseren het interieur dat u voor ogen heeft!

Maatwerk en altijd naar uw wens.

Wij houden van een persoonlijke benadering en staan open voor uw ideeën en denken met u mee om te komen tot een resultaat waar u en wij trots op kunnen zijn.

Onze partners