Dental

Ons specialisme. We zien onze klantenkring dan ook regelmatig uitgebreid worden met nieuwe tandheelkundige centra en dat is niet voor niets. We leveren wanneer gewenst een totaalproject, zijn thuis in uw praktijk, denken met uw mee en luisteren naar uw wensen.

Uw praktijk moet er natuurlijk perfect uit zien, duurzaam zijn, goed te onderhouden, maar bovenal praktisch ingericht zijn. Door onze ervaring weten we waar we rekening mee moeten houden, zitten we met u op een lijn en komen we samen tot een praktijk die voldoet aan uw wensen. Een praktijk waarin u efficient kunt werken en waar u en wij trots op kunnen zijn.

Een speciale website voor onze tandheelkundige centra!
Om u beter van dienst te zijn hebben we de website: www.tandartsinrichting.nl gemaakt, hier gaan we dieper in op de mogelijkheden voor tandheelkundige centra. Hier vind u informatie met betrekking tot de mogelijkheden, turnkey, maatwerk of onze standaardmeubelen en tevens kunt u hier inspiratie opdoen voor uw praktijk. Neem gerust een een kijkje en wie weet kunnen we ook wat voor u betekenen.

Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Bekijk onze portfolio voor meer mogelijkheden en inspirerende ideeen voor uw praktijk!

Onze partners